De Saenkanter start modeseizoen met vernieuwde winkels

  Nieuws
Petra en Léon Hamming voor hun vernieuwde winkelconcept. (Foto: Saenkanter Wormerveer).
Petra en Léon Hamming voor hun vernieuwde winkelconcept. (Foto: Saenkanter Wormerveer). (rodi.nl)

WORMERVEER - De Saenkanter start het nieuwe modeseizoen in compleet vernieuwde winkels. Léon en Petra Hamming brengen met 'Saenkanter Wormerveer' een 'winkelbeleving' naar de Zaanbocht. Drie modewerelden komen hier samen: Men, Women & Suits.
Léon en Petra: "Als modewinkel moet je altijd blijven vernieuwen, maar wel authentiek zijn én een gezonde dosis lef hebben. Het is altijd al onze ambitie geweest om de drie modewerelden samen te brengen op één locatie. Anderhalf jaar geleden kregen we de kans om onze droom werkelijkheid te laten worden. De drie werelden bevinden zich naast elkaar, maar ieder met een eigen entree. We willen een totaalbeleving bieden."
Binnen het nieuwe concept is 160 m2 ruimte gecreëerd voor de modebewuste man. Hier zijn de laatste trends te vinden omtrent een modern pak, shirts, dassen en overige accessoires. Zondag 18 en 25 maart zijn de winkels extra open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Saenkanter Wormerveer is gevestigd aan Zaanweg 118 - 120 in Wormerveer. Kijk voor informatie op: www.saenkanter.nl.

Meer berichten