Opnieuw verlies voor FCZSW/EVBOX

De selectie van FCZSW/EVBOX liep in Landsmeer tegen een kleine nederlaag aan. (Foto: FCZSW/EVBOX) rodi.nl

LANDSMEER - De selectie FCZSW/EVBOX voetbalde vrijdag 9 maart tegen Zvv Vedette Remise. In sporthal De Tref wisten de Zaankanters nog te winnen, maar in Landsmeer bleef het team van Peter Weisz steken op een verlies met slechts een doelpunt verschil.

Zonder belangrijke spelers als Zohair Arbib, Mounir Raji, Nordin Ouammeur en Dishan Fong waren er voor FCZSW/EVBOX maar weinig wissels. Gelukkig voor de Zaankanters kwam Mohammed Laghzal halverwege de eerste helft om de gelederen te versterken. Tot de zeventiende minuut hielden ze stand, maar daarna vloog de bal erin: 1-0. Wel boog FCZSW/EVBOX deze achterstand nog voor rust om naar een 2-1 voorsprong.
Halverwege de tweede helft viel de gelijkmaker en in de laatste minuut liep FCZSW/EVBOX tegen een tegentreffer aan, waardoor ze aan het einde van de wedstrijd opnieuw met lege handen stonden. Ook de scheidsrechterlijke beslissingen vielen niet in het voordeel uit van het tegen degradatie strijdende vlaggenschip van de Zaanse zaalvoetbalvereniging. In de volgende wedstrijd zullen ze in de vertrouwde sporthal Zaandam-Zuid de rug weer moeten rechten. Dan komt met Zvv Volendam 2 een pittige tegenstander op bezoek. Zij spelen voor promotie naar de topklasse.