Rondleidingen achter de schermen bij My Fair Lady

  Nieuws
My Fair Lady, de grootste reizende musical van dit seizoen doet het Zaantheater aan. (Foto: Roy Beusker)
My Fair Lady, de grootste reizende musical van dit seizoen doet het Zaantheater aan. (Foto: Roy Beusker) (rodi.nl)

ZAANDAM - 'My Fair Lady' is de grootste reizende musical van dit seizoen. Een prachtige productie met indrukwekkende kostuums en hits als 'Zou dat nou niet zalig zijn', 'Het Spaanse graan' en 'Als ik straks de kerk maar haal'. De voorstelling is van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 april te zien in het Zaantheater. Dinsdagmiddag 3 april zijn er gratis rondleidingen achter de schermen en kan men een exclusief kijkje krijgen bij de opbouw van het decor van deze grootse productie.

Wie benieuwd is naar de bouw van deze grootse productie, naar het opbouwen van het decor, het inhangen van de lampen en het klaarzetten van de rekwisieten is van harte welkom bij een van de gratis rondleidingen op dinsdag 3 april,. Deze worden gegeven door Stef Heijnen-Bakker. Er zijn rondleidingen om 14.30, 15.15 en 16.15 uur. Reserveren is gewenst en kan via www.zaantheater.nl.
Hoedenontwerpster Astrid Schouten uit Oostzaan maakte twee hoeden voor 'My Fair Lady’. In de foyer van het Zaantheater is bij alle drie de voorstellingen van 'My Fair Lady' een hoedenexpositie te zien met de mooiste hoeden uit haar collectie.
Kaarten voor 'My Fair Lady' zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6555 333.

Meer berichten