De Buurtcamping Agathepark zoekt creatieve kampeerders

  Nieuws
Impressie van De Buurtcamping. (Foto: De Buurtcamping Agathepark)
Impressie van De Buurtcamping. (Foto: De Buurtcamping Agathepark) (rodi.nl)

KROMMENIE - Geen eindeloze files op weg naar de bestemming, even thuis droge kleren halen als het regent en geen woekerprijzen in het hoogseizoen: een kampeervakantie om de hoek heeft zo zijn voordelen. Waar moet de ideale vakantie verder aan voldoen? Deel het maandag 16 april en ontwerp samen met de beheerders een droom van een Buurtcamping in het Agathepark in Krommenie.


Vergeet een stedentrip Barcelona of een lang weekend in een resort. Een echt unieke vakantie beleven buurtbewoners van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli in het Agathepark. Het is voor het eerst dat ook een park in Krommenie verandert in een buurtcamping.
Al vijf zomers worden parken in Nederland omgetoverd tot gezellige campings waar buren elkaar leren kennen. De ontmoetingen dragen bij aan het ons-kent-ons gevoel. Door samen een lek luchtbed te plakken of een potje te pingpongen, leert men elkaar beter kennen. Iedereen is de hele dag lekker buiten. Speciale aandacht is er voor buren die vanwege het geld niet op vakantie kunnen en voor buren die verlangen naar meer sociale contacten. De beheerders van De Buurtcamping streven naar een fijnere buurt. De inspiratieavond wordt gehouden in Odion aan Noorderhoofdstraat 127 in Krommenie. Iedereen welkom om te komen met leuke ideeën voor het kampeerweekend. Wie op een ander tijdstip één op één wil spreken met de beheerders kan vanaf 19.00 uur terecht. Aanmelden voor deze avond is niet nodig, maar de beheerders zijn wel benieuwd wie komt. Dat kunt u laten weten via Facebook.com/DeBuurtcampingAgathepark of door een mailtje naar agathepark@debuurtcamping.nl.

Meer berichten