Burgemeester opent Wijkcentrum De Zuidhoek

  Nieuws
De burgemeester met vrijwilligers. (Foto: Rob Verweij)
De burgemeester met vrijwilligers. (Foto: Rob Verweij) (rodi.nl)

ZAANDAM - Het was voor burgemeester Jan Hamming een eer om met het doorknippen van een lint het nieuwe wijkcentrum voor Zaandam-Zuid te mogen openen. Hij kreeg hierbij woensdag 11 april steun van enkele aanwezige kinderen.


De burgemeester is blij met deze nieuwe plek op Wilgenstraat 11 en de betrokkenheid van nu al vele buurtbewoners bij dit centrum. Het nieuwe wijkcentrum heeft de naam De Zuidhoek gekregen. In de Zuidhoek worden activiteiten voor en door de buurt georganiseerd. De organisatie van de opening was in handen van een nu al grote groep enthousiaste vrijwilligers en het Sociaal Wijkteam.

De vele bezoekers kregen informatie over geplande activiteiten voor jong én oud en de mogelijkheid om zelf ideeën en activiteiten aan te dragen. Zaandam-Zuid heeft nu naast Dirk Prins een tweede plek waar bewoners terecht kunnen voor activiteiten, vragen en ondersteuning. Zo organiseert het Sociaal Wijkteam op beide locaties diverse activiteiten.

Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op de website van het Sociaal Wijkteam Zaandam-Zuid: swtzaanstad.nl/zaandam-zuid. In de nabije toekomst gaan meerdere instanties, zoals het jeugdteam, activiteiten in De Zuidhoek organiseren. De Zuidhoek is te bereiken via tel.: 075-2047319 of door gewoon eens op Wilgenstraat 11 in Zaandam langs te komen.

Meer berichten