Koningsdag in Krommenie is dubbel feest!

  Nieuws
Voor koningsdag blijf je gezellig in de Zaanstreek. (Foto: Bar Babbels)
Voor koningsdag blijf je gezellig in de Zaanstreek. (Foto: Bar Babbels) (rodi.nl)

KROMMENIE - Koningsdag staat voor de deur en dat betekent vrijdag 27 april traditiegetrouw dubbel feest. De avond voor Koningsdag is een begrip in Krommenie - dat is struinen over de grote vrijmarkt in het centrum met volop muziek, lekker eten en een gezellig drankje. De volgende dag gaat het feesten onvermoeid door met vanaf 13.00 het traditionele familiefeest met veel leuke activiteiten in en rondom de nieuwe locatie van Bar Babbels.
Dit jaar staat op het terrein tegenover Bar Babbels aan Noorderhoofdstraat 48 een grote 'weer of geen weer' feesttent waar je met je hele familie los kan gaan op muziek van de legendarische dj 'Me, Myself and I'. Tijdens het feest kunnen de kinderen plezier maken op de Babbels kermis met meerdere springkussens, een draaimolen, clowns, schminken, klompjes beschilderen en diverse leuke spelletjes. Ook is er gratis limonade en volop ijsjes.
Eigenaar Ad de Lange: "Het is een echt Krommenies feest en ook de ondernemers rondom de bar feesten gezellig mee. Lex Avis van Werkplaats Krommenie heeft zijn terrein beschikbaar gesteld en ook de achtertuinen van de Vermaning en Zaanlandia Blik worden een gezellige boel. Voor de veiligheid is de toegang naar de Nauernasche vaart afgesloten. Ook worden in het dorp wat verkeersaanpassingen gedaan. We raden bezoekers aan om lopend te komen of de fiets bij het oude postkantoor neer te zetten."
De nieuwe locatie van Bar Babbels bevalt goed, aldus Ad de Lange. Het café wordt druk bezocht en is uiteraard ook open tijdens koningsdag en tot in de late uurtjes. Traditiegetrouw worden de hamburgers gebakken door snackbar Java en verkoopt Daily Dog biologische verse friet. De buren van Ad (Pizzeria Maria) zijn ook van de partij met pizza en broodjes shoarma.
"Voor de gezelligheid hoef je dus niet naar de grote stad maar ga je fijn in je eigen stad feesten." Kom naar het festival rondom de Noorderhoofdstraat 48.
Kijk voor meer informatie ook op www.barbabbels.nl.

Meer berichten