PvdA-partijvoorzitter Nelleke Vedelaar naar de Zaanstreek

  Nieuws
De PvdA-partijvoorzitter Nelleke Vedelaar. (Foto: Wij zijn Zaankanters Café)
De PvdA-partijvoorzitter Nelleke Vedelaar. (Foto: Wij zijn Zaankanters Café) (rodi.nl)

ZAANDAM - Nelleke Vedelaar, partijvoorzitter van de PvdA, komt dinsdag 24 april naar de Zaanstreek voor een 'Meet and Greet' met leden en geïnteresseerden. Daarnaast gaat ze kennismaken met de nieuwe fracties van de PvdA in Zaanstad, Oostzaan en Wormerland.

Nelleke Vedelaar werd 6 oktober vorig jaar door de leden van de PvdA gekozen tot opvolger van Hans Spekman. De nieuwe partijvoorzitter komt op 24 april naar de Zaanstreek voor een kennismaking met de drie nieuwgekozen PvdA-fracties in de Zaanstreek, Oostzaan en Wormerland en andere geïnteresseerden. Dit vindt plaats op het Hembrugterrein, waar Vedelaar ook met diverse ondernemers op het terrein gaat kennismaken.
Vedelaar sluit de dag af met een 'Meet and Greet' tijdens het Wij zijn Zaankanters Café. Leden en geïnteresseerden zijn dan welkom om te luisteren naar haar visie op de partij en de sociaal democratie in Nederland. Daarnaast wil ze het gesprek aangaan met de aanwezigen en horen wat er leeft in de Zaanstreek. Bezoekers kunnen daarom vanaf 19.30 uur inlopen bij het Wij zijn Zaankanters Café. Van 20.00 tot 21.00 uur is het interactieve gesprek in Filmtheater De Fabriek, Jan Sijbrandsteeg 12 in Zaandam. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur en de toegang is gratis.
Wij zijn Zaankanters is een platform voor sociaal betrokken Zaankanters die zich voor de Zaanse samenleving inzetten. Het platform heeft tot doel het persoonlijke gesprek te bevorderen en daarom is de avond voor iedereen toegankelijk.

Meer berichten