Samen zomeren in Zaanstad

  Nieuws
Samen Zomeren in Noord Kogerveld 2017, met Holland als thema. (Foto: Sociaal Wijkteam Noord Kogerveld)
Samen Zomeren in Noord Kogerveld 2017, met Holland als thema. (Foto: Sociaal Wijkteam Noord Kogerveld) (rodi.nl)

KOOG AAN DE ZAAN - Samen zomeren in Zaanstad brengt zoals elk jaar het vakantiegevoel naar mensen toe. Iedereen is van harte welkom om mee op reis te gaan en feest te vieren op verschillende locaties van Zorgcentra Evean en in buurthuizen door de hele Zaanstreek.
Elke locatie heeft een eigen vakantiethema, van Indonesië tot Oostenrijk, met bijbehorende muziek, aankleding, hapjes en drankjes. Hierdoor zijn bezoekers een middagje in een ander land en kunnen zij een stukje van de wereld zien en van andere culturen genieten. Ook als ze dit jaar niet op reis gaan. Mensen zijn van harte welkom om de zomer mee te vieren.
De eerste activiteit is zondag 24 juni in Buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan en het thema is Indonesië. De andere activiteiten zijn te vinden op de posters en flyers die door de hele Zaanstreek zijn verspreid. Kaarten zijn 8,50 euro per stuk en onder kantoortijd op de desbetreffende locatie te koop. Samen Zomeren wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zaanstad.

Meer berichten