Activiteiten bij kinderboerderij De Veldmuis

  Nieuws
Beestachtig gezellig bij Kinderboederij De Veldmuis. (Foto: Kinderboerderij De Veldmuis)
Beestachtig gezellig bij Kinderboederij De Veldmuis. (Foto: Kinderboerderij De Veldmuis) (rodi.nl)

ZAANDAM - Kinderboerderij De Veldmuis heeft de komende tijd weer een tweetal activiteiten in petto. Zo doet de boerderij woensdag 13 juni mee aan de nationale buitenspeeldag. Zondag 17 juni is er een sport- en speldag met sponsorloop en het doel geld op te halen voor de boerderij.
Tijdens nationale buitenspeeldag kunnen bezoekers meedoen aan een speurtocht, ballen gooien, schminken en eieren lopen. Ook het springkussen en de poffertjeskraam zijn weer aanwezig. Verder bestaat de mogelijkheid iets lekkers te kopen. Iedereen is van 14.00 tot 16.30 uur welkom. De toegang is gratis

Sport- en speldag
Diverse sportclubs komen zondag 17 juni hun sport demonstreren. Iedereen kan hier gebruik van maken. Clubs kunnen zich hier nog steeds voor aanmelden, per e-mail, via: info@develdmuis.nl. Ook is er opnieuw touwtje trekken, ballen gooien, een springkussen, kunnen kinderen geschminkt worden en poffertjes eten. Om 15.00 uur begint de sponsorloop. Deelnemers kunnen zich voor een vast bedrag laten sponsoren en dit aan de kinderboerderij doneren, zodat zij verder kunnen met de verbouwingen. Het formulier is terug te vinden op www.develdmuis.nl/sportdag. Iedereen is van 13.00 tot 17.30 uur welkom. De toegang is gratis.
Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op de Facebook-pagina @develdmuis en de website: www.develdmuis.nl. De kinderboerderij bevindt zich op Ilpendamstraat 38 in Zaandam.

Meer berichten