Vierde editie Ton de Jong Anak Muda Jeugdtoernooi

  Nieuws
Zit-ie??? (Foto: Viviana Woudstra - De Jong)
Zit-ie??? (Foto: Viviana Woudstra - De Jong) (rodi.nl)

KROMMENIE - Het Ton de Jong Anak Muda Jeugdtoernooi vindt zaterdag 30 juni plaats. Dit toernooi is al voor de vierde keer de afsluiter van een druk voetbalseizoen.


Ton de Jong was de zoon van een van de oprichters van FC Kondo Budjang, de welbekende zaalvoetbalvereniging van de Zaanstreek. "Waarschijnlijk is het jeugdtoernooi bij velen in de Zaanstreek nog niet bekend. Echter, bij de voetballende jeugd in Krommenie/Wormerveer/Assendelft staat dit toernooi bekend als het gezelligste en sportiefste toernooi", aldus de organisatie. Bij dit toernooi kunnen voetballers met hun bestaande team komen, maar ook een vriendenteam maken. Ze kunnen met vriendjes en/of vriendinnetjes waarvan ze het zo leuk vinden om mee te spelen, maar die niet in hun voetbalteam zitten, deze dag eindelijk eens een keertje samenspelen.

"Tijdens het toernooi is er veel gezelligheid, zijn er lekkere hapjes van Toko Teman en ijsjes van Hemels IJs uit Wormerveer." De inschrijving is nog steeds open en er is nog wat plek bij de categorie O9/O10/O11- O12/O13. Het toernooi vindt plaats op de velden van Sporting Krommenie Voor meer informatie kunnen mensen een e-mail sturen naar: inschrijven@tondejongtoernooi.nl. Het toernooi is te volgen op Facebook-pagina Tondejongjeugdtoernooi of www.tondejongjeugdtoernooi.nl.

Meer berichten