Kamperen met de buren

  Nieuws
Kom kamperen op een van De Buurtcampings van Zaanstad. (Foto: De Buurtcamping)
Kom kamperen op een van De Buurtcampings van Zaanstad. (Foto: De Buurtcamping) (rodi.nl)

KROMMENIE - Door heel Nederland worden deze zomer twintig parken omgetoverd tot campings waar buren van alle leeftijden en achtergronden elkaar leren kennen. Dit jaar doen voor het eerst ook in drie Zaanse dorpen mee. Redactie Zaanstreek op Zondag volgt de voorbereidingen op de voet. Nog ongeveer vijfendertig nachtjes slapen en dan mag de redactie ook met een rol wc papier over De Buurtcamping slenteren.


De Buurtcampings worden van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli gehouden in het Agathepark in Krommenie, In 't Veldpark en het Kogerpark in Zaandam. De meteorologische zomer is inmiddels begonnen en dus hoog tijd om alvast vakantieplannen te maken. Al eens gedacht aan kamperen in de eigen buurt? Heel eenvoudig en het scheelt zomaar vier dagen reistijd met vervelende files. Reserveren kan inmiddels, dus buren van het Agathepark wees hier als (of beter gezegd met) de kippen bij! Op de boekingspagina van www.debuurtcamping.nl staat alle informatie. Reserveren kan ook door een mail te sturen aan erica@debuurtcamping.nl. Wie zelf geen tent of slaapzak heeft kan deze via de organisatie lenen. De vrijwilligers van De Buurtcamping Agathepark zijn druk bezig met het verzamelen van voldoende kampeeruitrustingen. Wie liever voortaan gaat Glamperen op Ibiza mag zijn oude en bruikbare kampeerspullen aan de organisatie geven: tenten, pannen, kooktoestellen, slaapzakken, matjes, alles is welkom.
In de volgende editie van Zaanstreek op Zondag worden kampeergasten aan het woord gelaten. Wat verwachten zij van kamperen met hun buren?
Volg De Buurtcampings in Zaanstad via Facebook: de buurtcamping Agathepark, Kogerveld en in 't Veldpark.

Meer berichten