Winkelcentrum De Saen wil Sport & Speldag uitbreiden

  Nieuws

ASSENDELFT - Winkelcentrum De Saen in Assendelft heeft 3 september 2016 en vorig jaar 8 juli een Sport & Speldag georganiseerd. Dit is naar zeggen van De Saen een groot succes geworden. "Beide jaren hebben we rond de tweehonderd kinderen op bezoek gehad die met de verschillende sporten meededen." Dit jaar is de Sport & Speldag zaterdag 7 juli. Het winkelcentrum wil graag uitbreiden met het aantal verenigingen en ook het evenemententerrein erbij willen betrekken. Zij doen daarom een oproep aan sportverenigingen.

"Het doel van deze dag is om de kinderen/jongeren in Assendelft en omgeving te laten zien wat voor sportverenigingen er allemaal zijn waar zij zich bij aan kunnen sluiten. Voor jullie is alles gratis. Het enige dat wij vragen is jullie aanwezigheid en het verzorgen van demonstraties en/of activiteiten waaraan de kinderen/jongeren mee kunnen doen om zo te ervaren wat de verschillende sporten inhouden. We zullen in overleg met jullie de ruimte reserveren die nodig is om de kinderen/jongeren goed te kunnen laten zien wat jullie sport inhoudt. Het is dus echt belangrijk dat de kinderen iets actiefs bij jullie kunnen doen. Daarnaast verzorgen wij een kraam waar jullie reclamemateriaal op kwijt kunnen."
De kinderen kunnen een activiteitenkaart ophalen bij de kraam van de winkeliersvereniging, waar ook gratis water en fruit verkrijgbaar is. Op de activiteitenkaart kunnen ze afvinken wat ze gedaan hebben en bij deelname aan minimaal vier activiteiten ontvangen zij een medaille. "Het zou fantastisch zijn als jullie allemaal (weer) mee zouden willen doen om de jeugd van Assendelft Spelend in Beweging te krijgen en kennis te laten maken met de sporten die lokaal te beoefenen zijn. Aangezien er dus vanuit onze kant geen kosten aan verbonden zijn, zouden wij zeggen: pak dit podium. Willen jullie meedoen, dan hoor ik het graag zo spoedig mogelijk."
Sportverenigingen kunnen contact opnemen via Lotus Events, tel.: 06-23166471/075-7720039 of e-mail: info@lotusevents.nl.

Meer berichten