Kaartverkoop nieuwe seizoen Zaantheater begonnen

  Nieuws
Herman van Veen. (Foto: Pim Ras)
Herman van Veen. (Foto: Pim Ras) (rodi.nl)

ZAANDAM - De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van het Zaantheater is begonnen. De voorstellingen van Youp van 't Hek, Patrick Laureij en Brigitte Kaandorp en Herman van Veen zijn naar zeggen van het Zaantheater het meest populair. Voor veel grote namen zijn nu nog mooie plaatsen beschikbaar. Iedereen die kaarten voor het nieuwe theaterseizoen wil bestellen, kan dat doen via www.zaantheater.nl of langskomen bij de kassa van het Zaantheater.
Cabaret is volgens het Zaantheater zoals altijd populair. Naast eerder genoemde cabaretiers staan bovenaan de lijst Claudia de Breij, Ton Kas, Rundfunk, Lenette van Dongen, Daniël Arends en Peter Pannekoek. Ook is er veel belangstelling voor de nieuwe voorstelling van de Ashton Brothers met het Noordpool Orkest. In de categorie musical loopt Single Camping, de kampeerkomedie met onder anderen Tjitske Reidinga en Peter Blok heel goed. Ook geliefd zijn de concerten van Racoon, Jan Smit en Harrie Jekkers.
De jeugdvoorstellingen lopen naar zeggen van het Zaantheater eveneens goed. Veel ouders kiezen voor de nieuwe familievoorstelling Hamlet van Theater Rotterdam en de Kleine Zeemeermin van van Hoorne Producties. Wegens succes zijn er extra voorstellingen geboekt van de Pepernotenpret van Dirk Scheele en Agent en Boef van de Toren van Geluid. Populair zijn de series: de cabarettalentserie, de serie Expeditie Theater en de Jeugdtheaterserie.
Iedereen die bij deze en vele andere voorstellingen, 278 in totaal, aanwezig wil zijn, kan via www.zaantheater.nl kaarten bestellen. Voor de meeste voorstellingen zijn nu nog mooie plaatsen verkrijgbaar. De kassa van het Zaantheater is dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 13.00 en 17.00 uur (als er een voorstelling is tot 19.30 uur) en telefonisch bereikbaar via tel: 075-6555333.

Meer berichten