Wildopvang Krommenie zoekt vrijwilligers

  Nieuws
De Dierenbescherming in actie bij de verzorging van een pulletje. (Foto: De Dierenbescherming)
De Dierenbescherming in actie bij de verzorging van een pulletje. (Foto: De Dierenbescherming) (rodi.nl)

KROMMENIE - Bij de Wildopvang van de Dierenbescherming in Krommenie worden beschermde inheemse dieren opgevangen die tijdelijk niet zelfstandig in de vrije natuur kunnen overleven. Daar krijgen de dieren passende, vaak medische zorg zodat ze kunnen herstellen om daarna weer uitgezet te worden.
Met de vele jonge vogels (o.a. wilde eenden, kauwen, duiven, merels) die daar dagelijks worden binnengebracht hebben de vrijwilligers hun handen vol. Juist deze dieren hebben intensieve zorg nodig en dat betekent dat de Dierenbescherming veel vrijwilligers nodig heeft. En juist aan die extra vrijwilligers hebben we een schrijnend tekort. De Wildopvang Krommenie is daarom per direct op zoek naar werklustige vrijwilligers. Als vrijwilliger van de Wildopvang Krommenie kunnen mensen een actieve bijdrage leveren aan het dierenwelzijn van in het wild levende dieren. Op dit moment kan de Wildopvang hulp gebruiken van dierverzorgers, tuin- of klusjesmannen en ook receptionistes die de drukke aanloop van jonge dieren in goede banen kunnen leiden zijn van harte welkom.
Als er mensen zijn die tijd over hebben en het leuk om deel uit te maken van een enthousiast team, vraagt de Dierenbescherming om je aan te melden via kirsten.visser@dierenbescherming.nl

Meer berichten