'Ik ben de gelukkigste man op aarde!'

  Nieuws
Sfeerimpressie van Babbels Live Festival 2018. Kijk voor alle originele beelden op www.zaan.nl (Foto's: Erik van Delft/ Fotobewerking: BA/RM)
Sfeerimpressie van Babbels Live Festival 2018. Kijk voor alle originele beelden op www.zaan.nl (Foto's: Erik van Delft/ Fotobewerking: BA/RM) (rodi.nl)

KROMMENIE - Twee dagen feesten! Biertjes drinken, dansen, snacken, ontmoeten, samen genieten van bands, lachen, en hier en daar een traantje wegpinken bij een mooie herinnering (o.a. sponsor Pieter Hilderink van Hiltex). Dat is het Babbels Live festival in Krommenie dat afgelopen weekend plaatsvond op het Provily Sportpark. Het weer was goddelijk en de line-up dik in orde met hoogtepunten als 'Zoutelande' met BLØF en 'Dansen op de vulkaan' door De Dijk .
Organisator Ad de Lange en zijn team kunnen trots zijn. Ad de Lange liet de dag na het spektakel weten zich 'De gelukkigste man op aarde!' te voelen. Burgemeester Hamming wil zich persoonlijk hardmaken door mee te denken over een toekomstige locatie (in het gebied van het festivalterrein komen woningen te staan), een feest als dit moet in Zaanstad blijven bestaan!
Fotograaf Erik van Delft was de beide dagen te vinden tussen de feestende menigte en op het podium. Erik heeft de sfeer van het Babbels Live Festival goed weten vast te leggen. De foto's zijn te vinden op de website www.zaan.nl. Erik: "De foto's worden flink gedeeld. Mensen mogen ze van mij (niet commercieel) delen via sociale media. Wie een origineel bestand wil ontvangen kan een e-mail sturen naar erik@zaan.nl.

Meer berichten