Sing-in Zaans Interkerkelijk Mannenkoor

  Nieuws
Het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor. (Foto: Zaans Interkerkelijk Mannenkoor)
Het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor. (Foto: Zaans Interkerkelijk Mannenkoor) (rodi.nl)

ZAANDAM - Ter afsluiting van het seizoen houdt het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor woensdag 27 juni haar jaarlijkse sing-in voor donateurs en andere belangstellenden. Dit optreden vindt plaats in de Noorderkerk in Zaandam.
Koor en samenzang staan afwisselend onder leiding van de vaste dirigent Martin Mans en de nieuwe tweede dirigent en pianist Hugo van der Meij. Dirk Out bespeelt het orgel. Bezoekers kunnen hun voorkeur voor een aantal te zingen nummers aangeven en dat tot een week voor het concert op de site zimmk.nl melden.
Mannen die overwegen lid te worden van het koor kunnen zich na de pauze aansluiten om alvast een keer mee te zingen. In september kunnen ze dan meedoen met het startende projectkoor om in november en december aan een aantal concerten te mogen deelnemen.
Het optreden begint om 20.00 uur en de kerk is om 19.30 uur open. Mensen kunnen familie, buren en vrienden meenemen en de toegang is gratis. Voor de kosten is er een collecte bij de uitgang. De Noorderkerk bevindt zich op Heijermansstraat 127 in Zaandam.

Meer berichten