Lokaal en internationaal 'Rock 'n Roll Circus' Haltpop

  Nieuws
The Adolescents komen naar Haltpop 2018. (Foto: Soundgarden)
The Adolescents komen naar Haltpop 2018. (Foto: Soundgarden) (rodi.nl)

KOOG AAN DE ZAAN - Komend weekend zondag 22 juli strijkt muziekfestival Haltpop neer op een nieuwe locatie. Het 'Rock'n'Roll Circus' verrijst op het terrein van Topsportcentrum De Koog. Het blijft een lokaal feest maar wel met internationale namen.
Het nieuwe Haltpop terrein ligt centraal in Zaanstad en is ook prima per fiets te bereiken. Voor Assendelvers die het gewend waren in hun achtertuin te feesten is het nieuwe festivalterrein nog steeds prima te bereiken, het is hooguit een ritje van 15 minuten op de fiets. En kom vooral ook per fiets want het blijft naar verwachting mooi weer. Vanwege de aanhoudende warmte is ook de behoefte aan speciaalbier bij de organisatie gegroeid. Om de bezoekers van Haltpop nog meer te laten genieten is er een speciaalbierbar met een volledige Brewdog bierproeverij gebouwd met o.a. Punk IPA, Dead Pony Club, Indie Pale Ale, Elvis Juice en Nanny State.

Behoud lokale sfeer

Haltpop is hét alternatieve muziekfestival van de Zaanstreek met een evenwichtige mix van nationaal en internationale acts. In de line-up staan onder andere Russkaja, Mark Foggo, The Creepshow, The Adolescents en The Charm The Fury.
Productie Manager Pim Laan: "We houden het festivalterrein net als voorgaande jaren klein. We laten niet meer dan 1500 mensen toe op het veld. Hierdoor behoudt het festival haar lokale karakter en sfeer. Goed om te weten voor de fans van The Adolescents; deze band komt toch naar Koog aan de zaan. De bassist overleed in juni maar ze komen toch vanuit de V.S. voor hun tour naar Nederland met een vervanger."
G.O.D., de winnaar van de Haltpop Bandcontest 2018 opent het festival om 13.00 uur. Kijk voor de agenda en tickets op www.haltpop.nl.
Het festivalterrein bij Topsportcentrum De Koog loopt door tot 23.00 uur en bevindt zich direct naast station Zaandijk-Zaanse Schans.

Meer berichten