Expositie op eiland De Woude

  Nieuws
Krokus. (Foto: aangeleverd)
Krokus. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DE WOUDE - Joke Konijn en Regula Maria Muller exposeren in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 juli in het kerkje de Kemphaan op het eiland De Woude. Beide kunstenaars tonen in hun werk hun liefde en bewondering voor de natuur.

Joke Konijn woont aan de Schaalsmeerdijk bij Oostknollendam, op de grens van de Schaalsmeerpolder en het Wormer en Jisperveld. Haar inspiraties haalt zij uit de flora en fauna van dit veenpoldergebied. Dagelijks loopt Konijn een rondje Schaalsmeerpolder en ze tekende haar inspiraties van de afgelopen periode in pastel op klein formaat. Bij haar pasteltekeningen schreef zij een korte tekst. Een deel van dit getekende verslag is nu te zien in de expositie in het kerkje in De Woude. Meer informatie: www.jokekonijn.nl.
Regula Maria Muller laat zich inspireren door de poëzie en de natuur, die met haar overmacht en schoonheid ons de grenzen van ons bestaan laat zien en de vergankelijkheid van alles. Het werk van Regula Maria Muller is poëtisch en vaak kwetsbaar, maar gaat tegelijkertijd over verlangens, vergankelijkheid en het vervreemden van de mens van zijn omgeving. Zij wil door haar werk meer 'verstilling' geven, als een vraag om aandacht voor het kleine, breekbare. In plaats van zich te verliezen in het oppervlakkige en haastige alledaagse gebeuren zoekt zij naar rust. Meer informatie: www.regulamariamuller.com
Belangstellenden zijn zaterdag 21 en zondag 22 juli van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom.

Meer berichten