All Stars de musical in Zaantheater - Een musical over vriendschap en volwassen worden

  Nieuws
All Stars komt als musical op de planken. (Foto: Mark Engelen)
All Stars komt als musical op de planken. (Foto: Mark Engelen) (rodi.nl)

ZAANDAM - All Stars gaat het theater in. Het verhaal over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen is bewerkt tot een nieuwe Nederlandstalige musical. Deze is vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 oktober te zien in het Zaantheater.
De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze 25 zijn, is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen stellen hun vriendschap flink op de proef. Echter, op de zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamergein als toen ze nog puber waren.
Na de musical De Marathon brengen dezelfde makers nu All Stars naar het theater. Voor deze nieuwe Nederlandse musical schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek. De regie is van Frank Lammers. De hoofdrollen worden onder meer gespeeld door Jim Bakkum en Kees Boot.
All Stars de musical is vrijdag 26, zaterdag 27 en zondagmiddag 28 oktober te zien in het Zaantheater. Kaarten voor All Stars - de musical (vanaf 35 euro plus 3,50 euro voor pauzedrankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075-6555333.

Meer berichten