No Limits zoekt vrijwilligers met humor - Help met kennis en aanpak mensen met afstand tot arbeidsmarkt

  Nieuws
Je werkt in een leuk en enthousiast team van deelnemers, jobcoaches en cliëntbegeleiders. (Foto: Ina Bosma)
Je werkt in een leuk en enthousiast team van deelnemers, jobcoaches en cliëntbegeleiders. (Foto: Ina Bosma) (rodi.nl)

PURMEREND - Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt via een leerwerktraject vooruit helpen is waar No Limits, onderdeel van Prinsenstichting, zich dagelijks voor inzet. No Limits is naarstig op zoek naar vrijwilligers die enthousiast zijn om deelnemers van verschillende leerwerktrajecten te helpen. En als ze daarnaast een flinke humor bezitten, is het helemaal meegenomen.
No Limits helpt deelnemers van leerwerktrajecten op weg naar participerende dagbesteding of naar werk in de beschutte maatschappij. Als jij het ook ziet zitten om ieder te betekenen voor een ander, dan kunnen de helden van No Limits op hun beurt ook wat voor jou betekenen. "Want het werkt beide kanten op", aldus Joyce Verouden van de afdeling Communicatie van Prinsenstichting.

Motiveren

Als vrijwilliger bij No Limits ondersteun je in samenwerking met de jobcoach en cliëntbegeleider een team van cliënten. Heb jij een flinke dosis humor en ervaring of affiniteit in één van de sectoren Horeca, Groen, Zorg of Logistiek? Verouden: "Met jouw enthousiasme weet je de deelnemers te motiveren in hun ontwikkeling. Zo ben jij hun opstapje naar echt meedoen in de maatschappij".
Verrijking

In de meeste vrijwilligersfuncties is sprake van 1 op 1 ondersteuning. Bij No Limits ondersteun je meerdere deelnemers tegelijk. Je staat er dus niet alleen voor. Je werkt bijvoorbeeld in een leuk en enthousiast team van deelnemers, jobcoaches en cliëntbegeleiders. Mooi is dat je de humor die je inbrengt, in het kwadraat terug krijgt.
"Het is zo dat de vrijwilligers met hun kennis en aanpak het levenspad van de deelnemers verrijken. Zij zijn immers op weg zijn naar werk in de (beschutte) maatschappij. We hopen daarom zo dat via Purmerend op Zondag mensen enthousiast raken en min of meer klaar zijn om zich op te geven. Net zoals we hopen dat ze niet wachten tot morgen, maar vandaag nog de daad bij het woord voegen", verwoordt Joyce Verouden de noodzaak.
Aanmelden en informatie
Kijk voor meer informatie op: https://www.prinsenstichting.nl/dagactiviteiten/werk/no-limits of meld je direct aan. Stuur een e-mail naar nolimits@prinsenstichting.nl of bel 06 824 363 25.

Meer berichten