Gezelligheid troef bij 34e Smash Deviltoernooi

  Nieuws
De toernooicommissie bestaande uit Martijn Molenaar, Eva Hoekstra, Kim de Beer, Melchert Leguijt, Denise Kersten, Myrthe Kostense en Remy Heykoop. Op de foto ontbreken Marjolein wittenberg en Thijs Kaper. (Foto: SD)
De toernooicommissie bestaande uit Martijn Molenaar, Eva Hoekstra, Kim de Beer, Melchert Leguijt, Denise Kersten, Myrthe Kostense en Remy Heykoop. Op de foto ontbreken Marjolein wittenberg en Thijs Kaper. (Foto: SD) (rodi.nl)

KOOG AAN DE ZAAN - Ondanks dat het toernooi dit jaar midden in de zomervakantie valt, blijkt het Smash Deviltoernooi bij tennisvereniging KZTV toch nog een van de populairste toernooien in de regio met ruim 300 deelnemers.
Doordat het aantal inschrijvingen iets is teruggelopen ten opzichte van voorgaande edities, begint het toernooi dit jaar op zondag in plaats van zaterdag. Geen probleem volgens de toernooicommissie. "Dan maken we er gewoon acht dagen lang een feestje van. En het wordt wat koeler de komende tijd, dus minder strandweer en betere omstandigheden voor spelers en toeschouwers. Natuurlijk hebben we elke dag een topwedstrijd uit de categorie 2,3 of 4 en daar omheen wordt er ook nog van alles georganiseerd."
De wedstrijden beginnen zondag 12 augustus om 10.00 uur. Doordeweeks gaan de eerste wedstrijden om 17.30 uur van start. Woensdag 15 augustus is de traditionele visavond met zalm, broodjes haring en nog veel meer lekkers.

Feestavond

Tijdens de feestavond dat vrijdagavond 17 augustus plaatsvindt belooft het gezellig druk te worden op het tennispark. Tennissen en een hapje, drankje en muziek zorgen ervoor dat niet alleen tennisfans zich vermaken, maar dat het ook vaak een gezellige reünie wordt met (oude) bekenden. DJ MEK zorgt ervoor dat de KZTV kantine wordt omgetoverd tot een waar swingpaleis. Het tennisfeest zal tot in de kleine uurtjes duren.
Goede doel

Net als voorgaande jaren steunt de organisatie van het Smash Deviltoernooi een goed doel. Dit jaar is dat Happy2Move, dat naschoolse dagbesteding biedt aan kinderen van vier tot en met twintig jaar met een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking. Na school, tijdens studiedagen en vakanties worden activiteiten gehouden met aandacht voor sporten, gezonde voeding en plezier. Alle activiteiten bij Happy2Move zijn gericht op het vergroten van de participatie en zelfredzaamheid van de kinderen. Het zorg- of behandelplan wordt in samenspraak met de ouders opgesteld, zodat zij er ook in geloven. Iedereen kan tijdens het toernooi loten kopen voor de Happy 2 Move Loterij. De winnaars worden op de finaledag bekend gemaakt.
Blijf op de hoogte van alle Smash Devil activiteiten via www.toernooi.nl, www.kztv.nl en via www.facebook.com/smashdeviltoernooi . Iedereen is van harte welkom!
Sponsoren van het Smash Deviltoernooi zijn onder andere: Brouwerij Hoop, Vonk Sports, FRIS Makelaars en Centraal Exclusief, Aarsen Assurantiën, Sven Verkerk Schilderwerken, Tennisorganisatie Leguijt en K'ook.

Meer berichten