Open dag volleybal bij eredivisionist VV Zaanstad

  Nieuws
(Foto: Eric Visch)
(Foto: Eric Visch) (rodi.nl)

KOOG AAN DE ZAAN - Wie volleybal een leuke sport lijkt, kan zaterdag 15 september gratis met de sport kennismaken. Dit kan bij VV Zaanstad in Topsportcentrum De Koog, Koog aan de Zaan. Onder leiding van topvolleyballers uit de hoogste teams maken bezoekers een begin met leren serveren, boven- en onderhands spelen en misschien slaan zij wel hun eerste smash. Volleybalervaring is niet nodig. Iedereen tot 12 jaar kan meedoen.
Wie graag met een bal speelt en voor wie een teamsport echt wat is, kan zijn of haar sportieve kleding en indoorschoenen aantrekken. Vervolgens melden zij zich dan zaterdag 15 september vanaf 10.45 uur in de centrale hal van De Koog, Wezelstraat 7 in Koog aan de Zaan. Deelnemers ontvangen een bidon als aandenken van hun eerste volleybaltraining, die van 11.00 tot 13.00 uur duurt. Daarna kunnen ze nog drie keer gratis meedoen bij VV Zaanstad om te kijken of ze volleybal écht leuk vinden.
Deze kennismakingstraining voor de jongste jeugd maakt onderdeel uit van de open dag van VV Zaanstad, zaterdag 15 september in Topsportcentrum De Koog. Vanaf 9.00 uur spelen (bijna) alle jeugd- en seniorenteams wedstrijden als voorbereiding op de competitie. Na de zomer is dan voor het eerst iedereen van VV Zaanstad in De Koog, wordt er dus heel veel gevolleybald en is er ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine bij te praten. Slotstuk is om 20.00 uur, als het vernieuwde eerste herenteam van Zaanstad, dat uitkomt in de eredivisie, zich presenteert in de oefenwedstrijd tegen MKB Accounts VCV. Iedereen is van harte welkom.

Meer berichten