Eetcafébij Baaz in De Kaaijk

  Nieuws
(Foto: Baaz)
(Foto: Baaz) (rodi.nl)

ASSENDELFT - Bij het Eetcafe bij Baaz in Assendelft kunnen ouderen van 55 plus een keer in de maand op de maandagavond genieten van een driegangenmenu en gezelschap van elkaar. Dit geeft iedereen de kans om ook eens met andere leeftijdsgenoten in contact te komen en nieuwe vriendschappen te beginnen.
De menu's zijn gevarieerd. Zo is er van een soepje tot meloen met ham als voorgerecht, van nasi tot asperges in het hoofdgerecht en vla met vruchten tot een ijsdessert. Het laatste eetcafé voor de vakantieperiode was volgens Baaz speciaal. Er was deze keer gekozen voor een mediterraans buffet met daarbij onder meer paella met en zonder vis, Spaanse gehaktballetjes, verschillende salades, rauwe ham met appelcompote en portstroop en nog veel meer lekkernijen. Het eerstvolgende eetcafé is maandag 22 oktober en daarnaa maandag 19 november en maandag 17 december.
In december is het naar alle waarschijnlijkheid weer in buffetvorm en deze keer dan speciaal gericht op het kerstfeest. Wie denkt: daar wil ik ook gezellig naartoe, kan zich elke maand tot een week voor de datum opgeven bij Ria Moed, tel.: 075-6166875 of bij Adrie van Woensel, tel.: 075-6280054. De zaal is open vanaf 17.30 uur en het diner begint om 18.00 uur. Het kost 7,50. Baaz bevindt zich op Parkrijklaan 121E in Assendelft.

Meer berichten