Zaanse redactie 'On the Rodi' in Wormerveer

  Nieuws
Flexwerkplek Redactie Zaan bij Kenniscentrum 't Lokaal. (Foto: Yvette van der Does/RM)
Flexwerkplek Redactie Zaan bij Kenniscentrum 't Lokaal. (Foto: Yvette van der Does/RM) (rodi.nl)

WORMERVEER - De meeste bedrijven en bewoners van Zaanstad weten het huis-aan-huisblad Zaanstreek op Zondag goed te vinden. Ze adverteren regelmatig of houden ons op de hoogte van wat er speelt. Maar we staan helaas nog lang niet met iedereen (die daar behoefte aan heeft) in contact. Bovendien willen we op zoek naar nieuwe contacten met een goed verhaal en bieden we hen een platform. Daarom gaat Zaanstreek op Zondag van oktober tot en met december 'On the Rodi' naar Wormerveer.


Kenniscentrum 't Lokaal aan Industrieweg is de derde flexwerplek van de redacteuren Daan Ruijter en Yvette van der Does van Rodi Media. Het is de hotspot van Bedrijven Vereniging Noorderveld Molletjesveer (BVNH). De BVNH zegt constant in ontwikkeling te zijn en laat weten zich pro-actief in te zetten voor een gezonde toekomst van het gebied - en niet alleen economisch. "De sociale en maatschappelijke rol van ondernemingen wordt steeds groter. Dit vraagt om talentontwikkeling, research en samenwerking met maatschappelijke instanties. Deze toekomstige partners zitten in dezelfde paradigmashift: 'ieder zijn ding' is niet meer de norm, samenwerken wel!", vindt Dick Dekker, voorzitter van de BVNM.
Samenwerken, ontwikkelingen monitoren, data verzamelen is het doel van 't Lokaal. Dat is ook wat redactie Rodi Media aanspreekt en graag over communiceert.
Wormerveerders die in en rondom het bedrijventerrein Molletjesveer Noorderveld wonen of werken - en die interessante verhalen kunnen vertellen over dit gebied - ontmoeten we graag op Industrieweg 13a. Maak hiervoor wel eerst een afspraak door te bellen naar: 06-40766621.
Kijk voor meer informatie over Kenniscenturm 't Lokaal op: www.tlokaal.nl

Meer berichten