Zangdagen Wereldmuziek met Kantado Festivalo

  Nieuws
V.l.n.r.: Hetty Kienhuis, Guus Hendriks en Wim de Goede. (Foto: Organisatie Kantado Festivalo)
V.l.n.r.: Hetty Kienhuis, Guus Hendriks en Wim de Goede. (Foto: Organisatie Kantado Festivalo) (rodi.nl)

WORMERVEER - Kantado Festivalo houdt zaterdag 20 oktober en zondag 18 november zangdagen wereldmuziek. Beide dagen zijn ook los te boeken.
Op deze dagen gaan mensen in drie workshoprondes een aantal meerstemmige liederen aanleren. Na afloop van deze workshoprondes volgt de vierde ronde, oftewel: drankje, nazit en doorzingen van bekend Kantado Festivalo-repertoire. Het team van het Kantado Festivalo leidt de zangdagen. Hetty Kienhuis is de dirigent en speelt gitaar. Guus Hendriks speelt accordeon. Wim de Goede ondersteunt zangpartijen en speelt contrabas. Zangers/zangeressen met koorervaring zijn uitgenodigd om mee te doen. Wie daarnaast een instrument bespeelt, kan in overleg meespelen.
Zangdagen Wereldmuziek begint om 10.30 uur. De workshops sluiten om 16.00 uur. Voor de afterparty kiest de organisatie liederen die mensen snel kunnen meezingen. Het repertoire bestaat uit liederen uit Oost-Europa, Afrika, Israël, West-Europa en Zuid-Amerika. Vooraf aanmelden is gewenst, in verband met het aantal liedboeken. Deelname kost 17,50 euro, inclusief koffie/thee. Deelnemers kunnen zelf lunch meenemen. De dagen zijn in De Knapzak, Noordeinde 18 in Wormerveer. Meer informatie is te vinden op de website: www.hettykienhuis.nl/muziek/zangworkshops.

Meer berichten