Première Sekstips, wat je van nichten leren kan

  Nieuws
Impressie van Sekstips, wat je van nichten leren kan. (Foto: Andy Doornhein)
Impressie van Sekstips, wat je van nichten leren kan. (Foto: Andy Doornhein) (rodi.nl)

ZAANDAM - Na een volgens het Zaantheater veelbelovende try-out gaat Sekstips, wat je van nichten leren kan in première in dit theater in Zaandam. "Een hilarische, muzikale komedie over een heterovrouw op een dood spoor in haar liefdesleven en de vriendschap met een nicht die omkomt in de wisselende contacten, maar de echte liefde nog niet heeft gevonden." Sekstips is zaterdag 29 september te zien in het Zaantheater.


In de hoofdrollen spelen Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar. Het script en de regie zijn van Dick van den Heuvel (Was Getekend, Annie M.G. Schmidt). Welkom op een avond vol 'inside information' die je alleen kunt krijgen van de meest leerzame types op deze wereld: de homoseksuele man. Theus: "De basis van deze voorstelling heeft als onderwerp waar ik en mijn bevriende theater collega schrijver/regisseur Dick van den Heuvel niet over uitgesproken raken: seks! Wat moet Dick me af en toe raar aangekeken hebben als het gesprek wéér over seks ging. Hij heeft het jarenlang moeten aanhoren tijdens repetities, busritten en borrels. Echter, vanuit passie ontstaat het mooiste theater en dat heeft Dick ook gedacht toen hij zag dat in mijn fascinatie voor dit onderwerp een mooie voorstelling zat."

De voorstelling is deels autobiografisch, op muziek van Jeroen Sleyfer. Sektips is zaterdag 29 september te zien in het Zaantheater. Kaarten (vanaf 16,50 euro plus 3,50 euro voor pauzedrankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075-6555333.

Meer berichten