Aanmelden Zaanse Startersprijs 2018 kan nog tot en met 18 september

  Nieuws
Winnaars Zaanse Startersprijs 2017, v.l.n.r. Dennis Straat, Marcel Beerse, Jemuel en Zoraya Lampe, Ton R. Vermij, Marcel Verra en drie medewerkers van Zuivere Koffie. (Foto: Jolanda Fisser - JoJo Creatieve Communicatie)
Winnaars Zaanse Startersprijs 2017, v.l.n.r. Dennis Straat, Marcel Beerse, Jemuel en Zoraya Lampe, Ton R. Vermij, Marcel Verra en drie medewerkers van Zuivere Koffie. (Foto: Jolanda Fisser - JoJo Creatieve Communicatie) (rodi.nl)

ZAANDAM - Wie is de beste startende ondernemer in de Zaanstreek? Wie gaat er dinsdag 6 november tijdens de dertigste Zaanse Ondernemersdag in het Zaantheater aan de haal met de elfde Zaanse Startersprijs ter waarde van 1.000 euro? Alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Oostzaan, Wormerland of Zaanstad en een tot vijf jaar terug een eigen bedrijf zijn gestart, kunnen meedingen.
Daarnaast gaat het om innovatieve en onderscheidende zelfstandige bedrijven met één tot twintig werknemers. Vorig jaar was Koffiebranderij Zuivere Koffie de gelukkige winnaar van de Zaanse Startersprijs 2017. De directie, bestaande uit Jemuel en Zoraya Lampe, won toen een cheque ter waarde van 1.000 euro, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial ter waarde van 1.599 euro in het zakenmagazine Zaanbusiness en een kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing. De overige genomineerden ontvingen ook een professionele bedrijfsfilm.
De jury is op zoek naar succesvolle starters en roept mensen op om uit hun netwerk ondernemingen voor te dragen die kans zouden moeten maken op deze prijs. Naast de eeuwige roem ontvangt de winnaar dit jaar een cheque van 1.000 euro, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness ter waarde van 1.599 euro en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden krijgen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf. Om in aanmerking te komen voor nominatie moeten de bedrijven aan de volgende criteria voldoen:
-Het bedrijf dient minimaal één jaar, en maximaal vijf jaar, geleden te zijn gestart;
-Innovatief en onderscheidend;
-Een zelfstandig bedrijf met 1-20 werkzame personen;
-Het moet gevestigd zijn in de gemeente Oostzaan, Wormerland of Zaanstad.

Aanmelden

Tot en met dinsdag 18 september kan iedereen via de website www.zaansestartersprijs.nl bedrijven aanmelden en/of voordragen. Een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit het Zaanse bedrijfsleven, maakt hieruit een selectie. Op de dertigste Zaanse Ondernemersdag strijden uiteindelijk drie genomineerden om de titel Beste Zaanse Starter 2018. Op grond van de jurybezoeken en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury de winnaar.
De Zaanse Startersprijs is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Maarten Alleman (about:blank), Jantine Konijn (Saensupport), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Marcel Verra (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad) en Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad).

Meer berichten