Zonnebloem regio Zaanstreek-Waterland vraagt vrijwilligers

  Nieuws

ZAANSTAD - De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijk moment te bezorgen. Door bijvoorbeeld het brengen van huisbezoek of het organiseren van aangepaste activiteiten om zo eenzaamheid te voorkomen en een bijdragen te leveren aan aan de kwaliteit van het leven. Om dit mogelijk te maken, hebben ze vrijwilligers nodig.
Bestuurslid Natasja Heijne: "De Zonnebloem regio Zaanstreek-Waterland telt twintig afdelingen en twee groepen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een bezoekje willen brengen aan de gasten van de Zonnebloem en een helpende hand kunnen bieden bij activiteiten zoals daguitstapjes, een muziekoptreden, uit eten of gezellig een terrasje pakken. Onze afdelingen verwelkomen u graag. Alle afdelingen zijn blij met meer vrijwilligers, maar op dit moment is er een grote vraag vanuit onze afdelingen Zaandam Kalf-Kogerveld, Krommenie, Koog-Zaandijk, Wormerveer en Westzaan. Namens het regiobestuur en de afdelingen van de Zonnebloemafdelingen Zaanstreek-Waterland hopen wij Zaankanters langs deze weg te interesseren voor het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem. Deelname als vrijwilliger bij het bezoeken en het begeleiden van gasten is van grote waarde voor ons, de gasten en zeer waarschijnlijk ook voor de vrijwilliger. Wij hebben echt vrijwilligers nodig om ons werk te kunnen uitvoeren."
Interesse om vrijwilliger te worden: Bel of mail dan naar het secretariaat van Zonnebloem regio Zaanstreek-Waterland, tel.: 06-57560210 of stuurt een mail naar: zonnebloemsecrzw@gmail.com. Voor meer informatie kijk op: www.zonnebloem.nl/zaanstreek-waterland of bekijk de Facebook-pagina:ZonnebloemZaanstreekWaterland.

Meer berichten