Jazz in De Lorzie start weer

  Nieuws
Stella en de Starlights. (Foto: Jazz in De Lorzie)
Stella en de Starlights. (Foto: Jazz in De Lorzie) (rodi.nl)

WORMERVEER - Het kwintet Stella en de Starlights opent het nieuwe seizoen van Jazz in De Lorzie. Stella en de Starlights is een jazzband die na enkele jaren instrumentaal musiceren met de komst van zangeres Stella Brüggen haar definitieve vorm kreeg.
Stella leende graag haar naam aan de jazzband, met een knipoog naar de jazzstandard 'Stella by Starlight' van Vic Young. Stella en de Starlights brengen een repertoire ten gehore van jazzstandards en hier en daar een verjazzt popnummer, zoals 'Happy' van Pharrell Williams. In het begin van Summertime is goed te horen dat Stella ook professioneel opera zingt.
Stella en de Starlights bestaat uit: Stella Brüggen (zang), André Milano (saxofoon), David Groen (piano), Rogier Verbeem (basgitaar) en Alex van der Veer (drums). De Lorzie is zondag 14 oktober om 15.30 uur geopend. De muzikale opening van het nieuwe seizoen Jazz in De Lorzie met Stella en de Starlights begint om 16.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief een kop thee of koffie. De Lorzie is te vinden aan Marktplein 3 in Wormerveer.

Meer berichten