Rupsje Nooitgenoeg (2) in Zaantheater

  Nieuws
Rupsje Nooitgenoeg komt naar het Zaantheater. (Foto: Pamela Raith photography)
Rupsje Nooitgenoeg komt naar het Zaantheater. (Foto: Pamela Raith photography) (rodi.nl)

ZAANDAM - Het Zaantheater brengt zondag 21 oktober de theatervoorstelling 'Rupsje Nooitgenoeg' op de bühne. Een voorstelling voor jong en oud over het beroemde Rupsje Nooitgenoeg en drie andere verhalen van Eric Carle.
Rupsje Nooitgenoeg verhaalt over de hongerige rups die zich overal doorheen eet. Naast dit verhaal komen er nog drie andere verhalen tot leven: kleine en grote bezoekers worden meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en het Eenzame Vuurvliegje. Deze vier verhalen komen samen in een volgens het Zaantheater magische, ritmische voorstelling waarbij mensen met een grote glimlach op hun gezicht het theater verlaten. In Londen en New York was de voorstelling naar zeggen van het Zaantheater een groot succes. "We geven vijfmaal een glimlach", schreef Newsday UK.
Rupsje Nooitgenoeg begint om 15.00 uur. Kaarten (vanaf 7,50 euro plus 3,50 voor pauzedrankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075-6555333

Meer berichten