Waterrijke groepsexpositie bij Artzaanstad

  Nieuws
Een van de werk van Anna Khodorovich, te zien tijdens de expositie 'Water' bij Artzaanstad. (Foto: aangeleverd)
Een van de werk van Anna Khodorovich, te zien tijdens de expositie 'Water' bij Artzaanstad. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZAANDAM - Artzaanstae verzorgt tot zaterdag 17 november een groepsexpositie van zes kunstenaars met het thema 'Water'. Natasja Rikken van Artzaanstad: "Water zie je in de kunst natuurlijk veel terug, op allerlei manieren en in de meest uiteenlopende vormen en technieken. We vonden het interessant om een aantal kunstenaars te vragen werk met dit thema bij ons te exposeren. Het resultaat is een verrassend prettige eenheid van compleet verschillende kunstwerken."
De zes kunstenaars die zullen exposeren zijn: Anna Khodorovich, Daniëlle van der Erve, Jan van IJken, Daphne Verheijke, Lies Goemans en Pauline van Buringen. De kunstwerken variëren van olieverfschilderijen tot fotografie. Natasja Rikken: "Zo laat bijvoorbeeld fotograaf Jan van IJken de wereld onder water zien en zien we bij kunstenaars Daniëlle van der Erve en Pauline van Buringen hoe zij wateroppervlaktes op geheel eigen wijze interpreteren. De meeste kunstenaars zijn zelf aanwezig bij de opening om kennis te maken met de aanwezige kunstliefhebbers en te vertellen over hun werk. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.
Artzaanstad is gevestigd op het Hembrugterrein aan Grote Hulzen 11 in Zaandam. Kijk voor informatie en openingstijden op www.artzaanstad.nl. De toegang is vrij.

Meer berichten