Halloween voor jonge kinderen bij stadsboerderij Darwinpark

  Nieuws
Halloween bij Stadsboerderij Darwinpark. (Foto: Bart Homburg)
Halloween bij Stadsboerderij Darwinpark. (Foto: Bart Homburg) (rodi.nl)

ZAANDAM - In tegenstelling tot vorige jaren viert stadsboerderij Darwinpark het Halloweenfeest deze keer verspreid over drie middagen in de herfstvakantie. Het gaat om woensdag 24 tot en met vrijdag 26 oktober. Het feest is nog nadrukkelijk gericht op jonge kinderen.
De entree bedraagt 5 euro voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Volwassenen en begeleiders vanaf 18 jaar kunnen gratis naar binnen. Bij twijfel kan naar een ID-kaart worden gevraagd. Kaarten zijn te koop aan de kassa. Voor deelname aan specifieke activiteiten kan de stadsboerderij een extra bijdrage vragen. Zo zijn er een speurtocht, een 'Scare Zone', een spookhuis en tevens zijn er Halloween-lekkernijen, spelletjes en knutselactiviteiten.
De activiteiten duren van 12.00 tot 16.00 uur. Stadsboerderij Darwinpark vindt het nog steeds leuk als als bezoekers in hun eigen Halloween-kostuum komten. Er is geen pin, dus deelnemers dienen contant te betalen. De boerderij is op genoemde dagen tot 12.00 uur gesloten. Meer nieuws is te verkrijgen via de Facebook-pagina van Stadsboerderij Darwinpark of de website: www.zaansnatuurmilieucentrum.nl.

Meer berichten