Ka-Blamm (4): stoeien voor gevorderden

  Nieuws
Impressie van Ka-Blamm. (Foto: Femke Teussink)
Impressie van Ka-Blamm. (Foto: Femke Teussink) (rodi.nl)

ZAANDAM - In het Zaantheater is vrijdag 26 oktober Ka-Blamm te zien. Theater Sonnevanck komt met deze voorstelling voor kinderen van 4 jaar en ouder met als thema: vechten, hoort het erbij of moeten we leren zónder te kunnen.
Chris en Juul maken samen de mooiste tekening van de wereld. Chris wil het rode potlood, maar Juul geeft het hem niet. Voor Juul het weet, krijgt hij een stomp op zijn kop. "Ka-Blamm van Theater Sonnevanck is een voorstelling over klappen geven en klappen krijgen, over de moeilijke keuzes tussen je zin krijgen of het gezellig hebben en over de eerste beginselen van het samenwerken. Stoeien voor gevorderden in een fysieke, humoristische en muzikale voorstelling voor kleuters gespeeld door twee acteurs en twee muzikanten", aldus het Zaantheater.
Voorafgaand en na afloop van de voorstelling organiseert de Theatertroep in samenwerking met Theater Sonnevanck de workshop 'Stoeien voor gevorderden'. Kinderen onder de 12 jaar die op de hoogte willen blijven van alle kinderactiviteiten in het Zaantheater, kunnen zich gratis aanmelden voor de Theatertroep.
Ka-Blamm begint om 15.00 uur. Kaarten (vanaf 7,50 euro) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel: 075-6555333

Meer berichten