Genomineerden Zaanse Startersprijs 2018 bekend

  Nieuws
V.l.n.r. Clean Foods BV, JustHoreca vof en Looops BV, in de race voor de Zaanse Startersprijs 2018. (Foto: Zaanse Startersprijs)
V.l.n.r. Clean Foods BV, JustHoreca vof en Looops BV, in de race voor de Zaanse Startersprijs 2018. (Foto: Zaanse Startersprijs) (rodi.nl)

ZAANDAM - Donderdagmiddag zijn op de netwerkbijeenkomst van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner in het Zaans Museum de namen bekend gemaakt van de drie genomineerden voor de Zaanse Startersprijs 2018. Clean Foods BV, JustHoreca vof en Looops BV zijn in de race voor de Zaanse Startersprijs 2018.
De kandidaten konden zichzelf aanmelden of aangemeld worden. Totaal heeft de jury veertien aanmeldingen ontvangen. Na een gedegen voorbereiding heeft de jury uit deze lijst met kandidaten, een zogenaamde shortlist van genomineerde bedrijven opgesteld. Aan de hand van bedrijfsbezoeken en gesprekken met de ondernemers, heeft de jury drie bedrijven geselecteerd voor de nominatie. Meestemmen kan en alle stemmen tellen mee. Kijk op www.zaansestartersprijs.nl en stem uiterlijk 2 november op een van de drie ondernemers. De beoordeling van de vakjury telt voor 6/7 mee in de eindbeoordeling. In de uiteindelijke beoordeling telt de stem van het publiek voor 1/7 mee.
Tijdens de dertigste Zaanse Ondernemersdag, die dinsdag 6 november in het Zaantheater plaatsvindt, wordt de winnaar bekend gemaakt van de elfde Zaanse Startersprijs. De winnaar ontvangt naast eeuwige roem; een geldbedrag van 1.000 euro, een professionele bedrijfsfilm, advertorial in Zaanbusiness, een directiestoel van GZ en een kunstwerk. De overige genomineerden ontvangen ook een bedrijfsfilm over hun bedrijf. De prijs wort overhandigd door Gerard Ram, wethouder gemeente Zaanstad.

Meer berichten