Hitte spat van het doek af

  Nieuws
Nieuw landschap van Stella Burggraaf. (Foto: aangeleverd)
Nieuw landschap van Stella Burggraaf. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WESTKNOLLENDAM - Wat een mooie zomer was het! Kunstenares Stella Burggraaf exposeert zondag 28 oktober in haar atelier een nieuwe serie zomerlandschappen, olieverfschilderijen die zij de afgelopen maanden maakte. De serie is het resultaat van de aanhoudende droogte en hoge temperaturen van deze zomer. De hitte spat van het doek af.
Stella Burggraaf werkt vanuit haar atelier in Westknollendam en schildert de sfeer van het Noord-Hollands landschap, vaak de polder. Het Wormer- en Jisperveld is daarbij een belangrijke inspiratiebron, maar ook het strand is een terugkerend onderwerp. Daarnaast heeft zij deze zomer het buiten schilderen weer opgepakt en maakte zij 'plein air' olieverfschilderijen in de Starnmeer, de Engewormer en bij het Zwet in Wormer.
Bezoekers zijn van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur in Westknollendam, direct voorbij de school rechts, aan het voetgangersdijkje dat achter de school en het gemaalhuisje van de Karnemelkspolder langs loopt. kijk voor het werk van Stella ook op haa website: www.stellaburggraaf.nl.

Meer berichten