Zaanse muzikanten pakken het podium

  Nieuws

ZAANDAM - De aftrap van de open podiumavonden bij FluXus is maandagavond 5 november. Iedereen is van harte welkom in Zaandam.

De Verkadezaal biedt een professioneel podium met licht en geluid. FluXus vindt het belangrijk dat er veel speelmogelijkheden voor amateurmuzikanten in de Zaanstreek zijn en zou het heel erg fijn vinden als ook niet-leerlingen van FluXus hun weg naar deze zaal weten te vinden. Het kan voor iedereen die zich wil laten horen een uitstekende en inspirerende plek zijn. Na afloop is er in het atrium tijd om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Koffie en thee zijn gratis.
Het open podium is niet alleen bedoeld voor leerlingen van de muziekschool van FluXus, maar ook voor amateurmuzikanten van privédocenten die niet werken onder het dak van FluXus én voor leden van muziekverenigingen in de Zaanstreek.
Het open podium begint om 19.00 uur. De overige open podia zijn woensdag 6 februari, donderdag 28 maart en maandag 24 juni. De open podiumavonden vinden plaats in de FluXus Verkadezaal aan Westzijde 148 in Zaandam. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij of zich voor meer informatie wenden tot Berend van Halsema. Dat kan per e-mail, via: bhalsema@fluxus.nl.

Meer berichten