Nathalie Baartman in dorpshuis Oostknollendam

  Nieuws
Nathalie Baartman. (Foto: aangeleverd)
Nathalie Baartman. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OOSTKNOLLENDAM - Nathalie Baartman komt met haar voorstelling Breek (try-out) vrijdagavond 7 december naar het Dorpshuis in Oostknollendam. Breek is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte...
Ze zei: "Neem een 'breek, joh. Dat kan hier op de stoeptegel. Hier heb je een hapje gefrituurde sprinkhaan. Verstil de gewoonte, troost die vreemdeling en luister. Het jeukt in je hoofd naar ongehoorde stemmen. Het varken knort je. Laat het barsten en regenen. Druppel en huppel. Breek die hartkorst en gooi je telefoon in het hooi. Bladder af en adem weer ..."
De pers over de voorstelling: NRC: "op en top expressief". De Volkskrant: "Nathalie Baartman is een innemende verteller die haar publiek overtuigend meeneemt in haar leefwereld…authentiek." De Telegraaf: "rake tekst…zeer sterke elementen, waaronder een aantal mooie liedjes (ook in dialect)…Baartman (blijft) een van de meest onderschatte cabaretières van dit moment."
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via tel.: 06-20275625 of stuur een mail naar secretaris@pook-oostknollendam.nl. Kijk voor het overige programma 2018-2019 op www.pook-oostknollendam.nl.

Meer berichten