Leerlingen basisschool De Tamarinde scoren voor Kika

  Nieuws
De leerlingen van De Tamarinde zetten zich vol in voor Kika. (Foto: Basisschool De Tamarinde)
De leerlingen van De Tamarinde zetten zich vol in voor Kika. (Foto: Basisschool De Tamarinde) (rodi.nl)

ZAANDAM - De kinderen van basisschool De Tamarinde in Zaandam, locatie Jonge Arnoldusstraat, hebben vrijdag 19 oktober hun uiterste best gedaan voor stichting kinderen kankervrij (Kika). Ze hebben een aanzienlijk bedrag bij elkaar gelopen.
"Het was een prachtige herfstdag en in het bijzijn van veel ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes hebben de kinderen ontzettend veel rondjes gelopen in het Burgemeester Veldpark in Zaandam", aldus initiator Raymond van Loenen. Vooraf is in alle klassen een les gegeven over wat kinderkanker is en wat Kika voor de kinderen doet. "Misschien was dit wel een van de redenen voor de enorme inzet van de kinderen."
De inzet en het plezier van de leerlingen waren volgens Raymond erg ontroerend en leuk om te zien. Het duurde even om al het sponsorgeld bij elkaar te krijgen, maar nu is bekend dat de kinderen 5.005,48 euro bij elkaar hebben gerend.
Wie ook een sponsorloop op zijn of haar school wil, kan contact opnemen met Raymond van Loenen, via tel.: 06-24820404. Raymond: "Sponsoren kan nog steeds via 2019.runforkikamarathon.nl/raymond-van-loenen."

Meer berichten