Andre Hazes en Tino Martin met Kerst in Zaandam - Het Grootste Sterren Kerstgala van Nederland

  Nieuws
De organisatoren van het Grootste Sterren Kerstgala 2018 in de stemming met v.l.n.r. Jay Moens, Marco Oldenhof en Nick Hiemstra. (Foto: Vincent de Vries/RM)
De organisatoren van het Grootste Sterren Kerstgala 2018 in de stemming met v.l.n.r. Jay Moens, Marco Oldenhof en Nick Hiemstra. (Foto: Vincent de Vries/RM) (rodi.nl)

ZAANDAM - André Hazes, Tino Martin en de Snollebollekes komen naar North Sea Venue, tijdens het Grootste Sterren Kerstgala van Nederland. Dat wordt een heel groot feest! Niet eerder dit jaar stonden zoveel grote Nederlandse sterren geprogrammeerd op een avond. André Hazes, goed voor drie keer een uitverkocht Ahoy, Tino Martin verzorgde afgelopen jaar voor een afgeladen Ziggodome en de Snollenbollekes waren in twee dagen uitverkocht voor hun GelreDome concert in 2019. Deze grote sterren en nog veel meer artiesten komen 21 december naar de populaire evenementenlocatie aan de Hemkade. De deuren van de - op die avond ingerichte grootste levende kerststal - gaan open om 19.00 uur met optredens vanaf 20.30 uur. Het unieke muziekspektakel duurt tot ver na middernacht.

Door Yvette van der Does


Voor Kerst kwamen ooit wijzen uit het oosten op een ster af in Bethlehem. Dit jaar, rond dezelfde tijd, straalt er meer dan één ster, alleen nu niet in Palestina maar in Zaandam. Wie wijs is komt op dit licht af, want het is het licht van het Grootste Sterren Kerstgala 2018. De unieke line-up komt overeen met die van de echte melkweg - een lange baan sterren die een grote levende kerststal verlichten: André Hazes, Tino Martin, Danny Froger, Django Wagner, Wesley Bronkhorst en Yves Berendse. En dat is nog maar een greep. Ook treden op Ernest van Hartingsveld, Henk Dissel, John West en Mike Peterson. Zij zorgen voor licht in de donkere nacht. Een live optreden door de Snollebollekes maakt het feest helemaal compleet. Dit gala wordt nog op de valreep hét feest van het jaar! Het is dus niet zo gek dat de meeste kaarten al verkocht zijn.
'Glamorous'

Hoe gaan de gasten gekleed, wat is de dresscode? ‘Uiteraard Glamorous', tipt mede-organisator Marco Oldenhof. "North Sea Venue is deze avond namelijk een reis door een grote levende kerststal met drie ‘areas’: een Flügel-stage, een MainStage en een ShotStage. Dat betekent veel arrensleden, kerstmannen, schitterende kerstverlichting, levensgrote ijsberen en veel meer! Bij de entree komen de gasten al meteen in de sfeer met de bekende accordeonist Hans Kap, die vergezeld wordt door onze kerstmannen die met alle gasten op de foto gaan. Tussen de optredens door draaien echte feestdj's en niemand minder dan presentatrice Emilie Sleven van Sterren.nl is gastvrouw van het gala. Emilie neemt ons mee op reis tussen de sterren! Wie waar of wanneer optreedt, houdt ze nog even geheim. Het advies is: kom op tijd dan mis je niets en je wordt gratis van het centrum van de stad naar de locatie gebracht!"

Enorm trots

De organisatie ligt in handen van de producenten Marco Oldenhof van Bruizz/Stadscafé De Clown - daar waar het avontuur met de sterren begon -, Nick Hiemstra van The Mail Company en Jay Moens van North Sea Venue. Oldenhof: "Enorm trots kunnen we zijn op zo'n groot kerstgala met unieke line-up in Zaandam. Niet eerder werd zoiets gehouden bij ons in Zaanstad. Nog niet zo heel lang geleden begonnen we met kleine feesten met een zanger op de Dam en dit jaar zijn we al uitgegroeid tot grootste sterrengala van Nederland. Terugkijkend op het succes van vorig jaar en met de grote artiesten als Andre Hazes en Tino Martin dit jaar, kan het alleen maar een heel groot succes worden!"

Praktische informatie

Mee op reis naar het Grootste Sterren Kerstgala 2018 aan Hemkade 48 in Zaandam? Reserveer dan meteen, want de entreebewijzen vliegen de deur uit. Een reguliere kaart kost 29,50 euro per persoon. Kaarten zijn te bestellen via www.kerstgalazaandam.nl. Oplopende groepskorting bij 10 of 20 personen. Het evenement leent zich dus uitstekend voor een feestelijk uitje met vrienden of collega’s! North Sea Venue is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer of met het openbaar vervoer. Er worden daarnaast ook pendelbussen ingezet tussen het centrum van Zaandam (bushalte Gedempte Gracht) en de Hemkade. Op vertoon van het entreebewijs kan hiervan gratis gebruik gemaakt worden. De bussen rijden heen en weer tussen 19.00 en 03.30 uur. Kijk voor de laatste nieuwtjes ook op de Facebook-pagina's: Grootste Sterren Kerstgala 2018, 2Gether-Events en North Sea Venue.

Meer berichten