Concert Dagorkest Zaanstreek Waterland

  Nieuws
Dagorkest Zaanstreek Waterland. (Foto: DZW)
Dagorkest Zaanstreek Waterland. (Foto: DZW) (rodi.nl)

WESTZAAN - Dagorkest Zaanstreek Waterland onder leiding van dirigent Rolf Hoogenberg geeft zondag 16 december een concert. Het vindt om 14.00 uur plaats in de Grote Kerk Westzaan. Vrouwenkoor 't Zingt Geheid uit Assendelft verleent medewerking aan dit concert.
"Warme winterse klanken door het orkest zullen worden omlijst door prachtige nummers in de Kerstsfeer", aldus de Dagorkest Zaanstreek Waterland. De toegangsprijs van dit optreden bedraagt 10 euro, inclusief consumptie in de pauze. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Er is nog een aantal kaarten beschikbaar. Belangstellenden kunnen deze via info@dagorkestzaanstreekwaterland.nl of 075-6212458 bij of Wil Kleiss bestellen. Op de dag zelf kan dat ook nog bij de kassa, maar hierbij geldt vol is vol. Het concert begint om 14.00 uur en de kerk is om 13.30 uur geopend. De Grote Kerk Westzaan bevindt zich op Torenstraat 1 in Westzaan.

DZW

Dagorkest Zaanstreek Waterland is een harmonieorkest met niet alleen leden uit de Zaanstreek. Een belangrijk deel van de leden komt ook uit Purmerend en omstreken, vandaar de naam Dagorkest Zaanstreek Waterland. Het orkest heeft haar repetities overdag. Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 15.45 uur repeteert het dagorkest onder leiding van dirigent Rolf Hoogenberg in Dorpshuis De Kwaker in Westzaan. De concerten vinden ook altijd overdag plaats.
Zoals bij vele orkesten in de Zaanstreek, Waterland en omstreken zijn nieuwe muzikanten van harte welkom. Iedereen die overdag tijd heeft om gezellig muziek te maken kan een keer langskomen bij een van de repetities in Westzaan.

Meer berichten