Dit jaar weer groot spektakel op de Zaan

  Nieuws

ZAANDAM - In navolging van het succesvolle evenement in 2014 organiseert de Junior Kamer Zaanstreek deze zomer Te Land, ter Zaan en in de Lucht. Gebaseerd op het legendarische TV-programma Te land, Ter zee en in de lucht zal de Zaan opnieuw het decor zijn van dit spectaculair evenement.


Het evenement is op 28 juni in het centrum van Zaandam. De locatie op en rondom het Zaan-eiland wordt voor één dag omgetoverd in een gezellig terrein met een spectaculair parcours. Dit zal, tezamen met uiteenlopend entertainment, zorgen voor een unieke gezellige sfeer. Met publiek op de wal, entertainment op het water en VIPs met een exclusief programma, is er voor elk wat wils.
Al jarenlang zorgt de Junior Kamer Zaanstreek, door het organiseren van evenementen, voor donaties aan een scala van goede doelen. Vorig jaar ging de opbrengst naar Blijf groep Zaanstreek. Dit jaar gaat de opbrengst van het evenement naar drie Zaanse goede doelen te weten: Muziekkorps van Slag in Krommenie, stichting met Elkaar in Westzaan en De Blije Ruiters in Zaandam.
Te land, ter Zaan en in de lucht is volledig afhankelijk van giften en sponsoring van particulieren en bedrijven. Bedrijven kunnen zich hiermee op een positieve manier profileren in de regio en het goede doel steunen. Fiscaal is sponsoring interessant omdat sponsorbijdragen als reclamekosten volledig aftrekbaar zijn.
Naast het vergroten van uw naamsbekendheid door alle uitlatingen en reclame rondom het evenement, kan men als sponsor ook gebruik maken van de uitstekende VIP-faciliteiten en is de gelegenheid om relaties hiervoor uit te nodigen.
Dit evenement steunen en daarmee een bijdrage leveren aan de drie goede doelen in de Zaanstreek? Meer informatie en contactgegevens staan op de website www.terzaan.nl.

Meer berichten