Freek Hypotheek toernooi WSV'30

Sport
De bal ligt al op de middenstip, wie gaat er dit jaar met de winst naar huis?
De bal ligt al op de middenstip, wie gaat er dit jaar met de winst naar huis? Foto: aangeleverd

WORMER - Sportvereniging WSV’30, met velden aan De Middenlijn 1, in Wormer  houdt van 20 tot en  met 23 augustus het Freek Hypotheek  toernooi. 

Voorafgaande aan het voetbalseizoen is het traditie dat WSV’30 een start maakt met hun Freek Hypotheek toernooi. Daarin dragen gerenommeerde en bekende clubs uit de directe omgeving graag een steentje bij. Ook dit jaar kan het toernooi bij WSV’30 van start gaan. Natuurlijk met allerlei maatregelen van het RIVM en de regels die we al van huis uit van het kabinet hebben meegekregen. Zoals de anderhalve meter afstand houden en thuisblijven als je symptomen hebt etc.). Daardoor kan WSV’30 toch de verzekering bieden dat het een veilig toernooi wordt. Mits uiteraard de regels in acht worden genomen want zelfdiscipline is een belangrijke factor. Niet alleen in de sport maar ook langs de lijn.

Deelnemers

Deelnemende teams zijn: Fortuna Wormerveer 1, Zaandijk 1, Saenden 1 en WSV 1, Zaandijk 2, Saenden 2, KFC 2, SVA 2, Sporting Krommenie 2 en WSV 2.

Dit jaar zijn de tweede teams in een poule geplaatst waarbij zij tegen alle tegenstanders 45 minuten zullen spelen. Zij trappen af op donderdag 20 augustus om 19.00 uur terwijl de eerste teams vrijdag 21 augustus om 19.00 uur zullen spelen. Op zondag 23 augustus om 10.30 uur zullen de tweede teams strijden om de hoogste eer. Direct om 14.00 uur gevolgd strijden de eerste teams om de winnende punten.

Ondanks alle corona maatregelen die er genomen zullen worden, verwacht de organisatie een spannend en leuk toernooi, waarbij de krachtmetingen en de fysieke conditie voor het komende seizoen op de proef wordt gesteld.