Herstart Cultuur op de zondagmiddag

Uit
Afbeelding
De Raddraaiers. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Cultuur op de zondagmiddag verzorgde tot de corona toesloeg een muziekfeestje bij het Mennistenerf, H. Gerhardstraat 77 in Zaandam. Precies vijfentwintig weken later wordt er weer heel voorzichtig van start gegaan. Natuurlijk met de nodige spelregels. Zoals in de oneven weken is de muziek op zondag alleen voor de aanleun- en wijkbewoners.In de even weken is de muziek alleen voor de bewoners van het Mennistenerf

Het programma is als volgt: op 30 augustus is het tijd voor De Raddraaiers. Deze zanggroep komt uit IJmuiden en daar zijn ook de zeemansliedjes erg populair.

Op 13 september is het de beurt aan Jambalaya. Op 27 september speelt The Willy Ashman Jazzband. Op 6 september zijn The Neigbours aan de beurt en op 20 september Jo Ann. 

Spelregels

Dit zijn de spelregels. Er kunnen maximaal 40 personen in de zaal en vol is vol. Bij de receptie is een kaartje te koop en consumptiebon(-nen). Bij binnenkomst handen desinfecteren, natuurlijk 1,5 meter afstand bewaren, geen handjes schudden of knuffelen en er mag niet gedanst worden. Hapjes en drankjes worden door het team aan uw tafel gebracht.

Meer weten? Bel dan 075 – 612 32 62. Of organisator Saake. J. van Randen, 075 - 6211937.