Zaterdag feestelijke opening in de Bullekerk

Uitgaan
Streekgenoot Harry Slinger en zijn vaste band Drukwerk staat zaterdag op de planken van De Bullekerk.
Streekgenoot Harry Slinger en zijn vaste band Drukwerk staat zaterdag op de planken van De Bullekerk. (Foto: Willem Croese)

ZAANDAM - Ook cultureel centrum De Bullekerk gaat weer beginnen. Er staan twee spetterende programma’s op de planning op twee zaterdagen achter elkaar. Omdat er eerder dan normaal weer afgesloten moeten worden, beginnen de voorstellingen eerder dan normaal: om 19.30 uur.

Harry Slinger komt op zaterdag 5 juni met zijn band Drukwerk naar de Bullekerk om de concertzaal feestelijk te heropenen. De Bullekerk wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot Grand Café, met lekkere hapjes en drankjes. Op het repertoire staan Amsterdamse liederen waaronder natuurlijk het bekende ‘Je loog tegen mij’. Niet groots en meesleurend, maar intiem en meeslepend. Geëngageerd als altijd en met respect voor het publiek. En trouw aan de eigen nummers, die qua arrangement soms in een ander jasje zijn gestoken. Het is een Grandcafé concert, wat betekent dat er tijdens het concert drankjes en hapjes worden geserveerd. Op gepaste afstand, maar toch heel dichtbij. Tickets 20 euro. Er is maar een beperkt aantal tickets.

Op zaterdag 12 juni, ook weer aanvang 19.30 uur, is het tijd voor Jammin’ met de FBI Jazzband, Wouter Kiers en André Pet. Na lange tijd niet meer te hebben kunnen spelen door de pandemie komt de FBI Jazzband nu met een groots concert, met André Pet op trombone en Wouter Kiers op saxofoon. En een mistery guest. Onvoorbereid en spontaan. Creatief en muzikaal. Van dixieland, swing en jazz tot bebop. Tickets 15 euro. Er is maar een beperkt aantal tickets.

Zie voor kaartverkoop https://bullekerk.nl

De FBI Jazzband met Wouter Kiers en André Pet.