Vier premières, kattenfeestje en muziek bij Filmtheater De Fabriek

Uitgaan
It’s Wonderful is een mooie ode aan het Italiaanse leven en zanger Paolo Conte.
It’s Wonderful is een mooie ode aan het Italiaanse leven en zanger Paolo Conte. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM Vier landelijke premières, een kattenfeestje én muziek in de zaal (ook live!) staat op het programma bij Filmtheater De Fabriek.

In première gaat het voor zes Oscars genomineerde Minari, onder meer voor Beste Film en Beste Regie. En winnaar van het gouden beeldje voor de Beste Vrouwelijke bijrol. Le meilleur reste à venir toont de vriendschap tussen twee mannen waarvan beiden door een misverstand onterecht denken dat de ander nog maar kort te leven heeft. 

Mitra van de Iraans-Nederlandse regisseur Kaweh Modiri toont het lastige parket waar een moeder in terecht komt, jaren nadat ze Iran is ontvlucht.

Paolo Conte, It’s Wonderful is een mooie ode aan het Italiaanse leven en de zanger Paolo Conte, die we nog eens extra eren met hulp van de Zaans-Italiaanse Guiseppe Sotera bij de voorstelling van zondag 8 augustus. Ook regulier te zien zonder randprogrammering op dinsdag 10 augustus.

Verder viert De Fabriek Wereldkattendag met CatVideoFest 2021. De leukste kattenfilmpjes die het internet te bieden heeft. Twee voorstellingen op zondag 8 augustus, om 14.00 tegen kindertarief en om 16.00 regulier tarief.

Zie verder: https://www.de-fabriek.nl/

De leukste kattenfilmpjes!