Muzikale gala-avond vol opera, musical-operette in ‘t Reghthuys

Uitgaan
Bariton en organisator Ronald Willemsen.
Bariton en organisator Ronald Willemsen. (Foto: aangeleverd)

WESTZAAN - Het gaat 1 oktober een heuse opera, musical-operette gala worden in de statige raadzaal van ‘t Reghthuys. 

Het uitvoerend gezelschap zou een midzomer opera gala hebben gegeven in het openluchttheater Elsrijk maar in verband met corona moest het worden uitgesteld. Nu is de première in Westzaan. Los van organisator en bariton Ronald Willemsen, doen twee grande solisten van het bekende Thalia (opera, operette vereniging) mee. Ellen Hink-Loef zong eerst bij Bachzaal Koor en sinds 2000 bij Thalia.

De Lyrische sopraan Joke Prak speelt piano en schitterde in opera, musical en operetterollen. Ze maakte haar opwachting in het televisieprogramma “Una Voce Particolare”. Begeleider aan de authentieke piano is Brian Fieldhouse. Hij werkt voor de Nederlandse Opera als repetitor en dirigent en geeft orgelconcerten.  

Aanvang 19.30 uur en reservering via info@riakoekenbier.nl of 06-43909459.  Entree €17,50. Het programma staat vol hoogtepunten van de beste componisten.

Voor in de agenda:  zondag 21 november speelt het Russisch-Nederlands Vocaal Sextet in de Maria Magdalena kerk in Wormer.  Op vrijdag 17 december: is er een advent-concert in ‘t Reghthuys/Westzaan.  Tickets voor het Reghthuys kan kan men reserveren op: ticketsreghthuys@gmail.com 

Afbeelding