Dickensdag in de Bullekerk

Uitgaan
De dagen voor kerst staan in de Bullekerk in het teken van de Engelse schrijver Charles Dickens.
De dagen voor kerst staan in de Bullekerk in het teken van de Engelse schrijver Charles Dickens. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De dagen voor kerst staan in de Bullekerk in het teken van de Engelse schrijver Charles Dickens. Zaterdag 11 december worden er twee films van Charles Dickens vertoond, op vrijdag 24 december speelt acteur en regisseur Bruun Kuijt verhalen uit ‘A Christmas Carol’. 

In de prachtige versierde Bullekerk kan men geheel in kerststemming komen met de fantastische verhalen van Charles Dickens en met heerlijke oliebollen, chocola, warme chocomel met slagroom en glühwein. Voor wie verkleed komt is de Dickensdag op 11 december gratis toegankelijk.

Kom genieten van de bekende kerstfilms

Zaterdag 11 december worden twee films van Charles Dickens vertoond: om 13.00 uur draait Oliver Twist, om 15.00 uur wordt de film Great Expectations getoond. Beide films worden op groot scherm vertoond. Voor het ultieme kerstgevoel is er warme chocolademelk met slagroom, chocola, oliebollen en glühwein. Voor wie verkleed komt in Victoriaans kostuum is de toegang voor deze middag gratis.

Bruun Kuijt speelt ‘A Christmas Carol’

Op 24 december, de dag voor Kerst, speelt acteur en regisseur Bruun Kuijt het verhaal ‘Kerstlied van een Vrek’, het originele verhaal uit ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Op ingenieuze wijze neemt hij in zijn eentje meerdere rollen voor zijn rekening.  Aanvang 15.00 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.bullekerk.nl. Voor wie verkleed komt naar de Dickensdag op zaterdag 11 december is de toegang gratis.