Haringparty Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner komt in zicht

Zakelijk
Traditioneel de afsluiting van het seizoen van De Corner: de haringparty bij restaurant D’Swarte Walvis.
Traditioneel de afsluiting van het seizoen van De Corner: de haringparty bij restaurant D’Swarte Walvis. (Foto: archief)

ZAANSTREEK - De huidige versoepelingen geven een goed vooruitzicht. De terrassen zijn weer voorzichtig open, we mogen weer de winkels in zonder afspraak  en de hoop is op verdere versoepelingen. Bij de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner en de restaurant D’Swarte Walvis hebben ze de hoop gevestigd om op donderdag 1 juli de zevende editie van de roemruchte Haringparty te kunnen houden. 

“Het lijkt ons geweldig om gezellig, veilig en gezond een nieuwe haring te mogen happen”, stelt het bestuur. Als de maatregelen het toelaten, zijn de Zaanse zakenmannen én zakenvrouwen welkom op de vertrouwde locatie: het terras aan de Zaan van D’Swarte Walvis. Mocht dat niet lukken, dan wordt er toch een smaakvolle afsluiting gehouden van het seizoen door – net als vorig jaar - een feestelijke Haringfietstocht te houden. Alles is uiteraard onder voorbehoud.

Zakenmeetings

“Natuurlijk is onder de huidige omstandigheden niets zeker, maar wij zijn hoopvol gestemd. Zo denken wij ook al na over een coronaveilige bijeenkomst, kort na de zomervakantie”, licht het bestuur nog toe. Door de corona konden ook de succesvolle zakenmeetings van De Corner niet doorgaan. Een duidelijk gemis voor menig Zaanse ondernemer.  De Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner biedt al sinds 1984 ondernemers en bestuurders uit de Zaanstreek de gelegenheid elkaar regelmatig te treffen. Inmiddels is de sociëteit uitgegroeid tot hét Zaanse ondernemersnetwerk. Zo is het partner van de Zaanse Ondernemersdag, de Ondernemingsprijs en de Zaanse Startup Award.

Inhoud en gezelligheid

Kenmerkend voor de reguliere bijeenkomsten op donderdagmiddag zijn de hartelijke ontvangst bij het Zaans Museum vanaf 17.00 uur, de presentatie van relevante actualiteiten, de steeds wisselende spreker, de discussie met de zaal, de prettige ambiance en het heerlijke ‘hapje eten’ na afloop. Inhoud en gezelligheid staan centraal.

Voort de actuele stand van zaken rond de Haringparty en informatie over De Corner zelf , zie https://www.de-corner.nl/