De Corner sluit seizoen af met haringparty

Zakelijk
Een Hollandse Nieuwe gaat er altrijd in!
Een Hollandse Nieuwe gaat er altrijd in! (Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK – Tradities moet je koesteren. En dat doen ze bij de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner graag aan het eind van het zakenseizoen. Ook al was het een jaar waarin fysieke zakenmeetings praktisch onmogelijk waren vanwege de corona, de traditionele afsluiting van het seizoen met de Haringparty gaat wel door!

Op donderdag 1 juli is het zover. Cornerleden en genodigden kunnen de zoute versnapering uit de zee happen in een meeting die zich afspeelt bij D’Swarte Walvis op de Zaanse Schans.

Zevende editie op donderdag 1 juli een feit

Het gaat om de zevende editie van de haringparty. Het Corner-bestuur was vorige editie al zo creatief om daar een fietstocht aan te koppelen zodat het aantal bezoekers op één locatie beperkt bleef. Inmiddels gaat de wereld weer steeds meer open en worden de coronabeperkingen verruimd.

Ook andere lekkernijen

Uiteraard moet er een slag om de arm worden gehouden over de geplande versoepelingen, want je weet het nooit of een nieuwe variant roet in de haringparty gooit. Maar zoals het nu naar uitziet is coronaveilig een haring happen én elkaar in een zakelijke sfeer ontmoeten gewoon mogelijk. Al zal het traditioneel handen geven als begroeting nog onwennig aanvoelen na ruim anderhalf jaar afstand houden.

Uiteraard zal de keukenbrigade van D’Swarte Walvis, naast de Hollandse Nieuwe, ook diverse andere lekkernijen aanbieden. De haringparty begint vanaf 16.00 uur en duurt tot 19.30 uur.

Opgeven

Aanmelden is verplicht en kan tot en met 28 juni, maar vol = vol.

Kijk voor meer informatie en hoe je lid kunt worden van het circa 300 ondernemers tellende netwerk op www.de-corner.nl

Gezelligheid en zakelijke contacten troef op de Haringparty van De Corner.