Getuigen beroving Tulpstraat gezocht

112-nieuws
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Archieffoto Regio 15)

Op zaterdag 2 december tussen 22:15 uur en zondag 3 december 00:15 uur zijn aan de Tulpstraat ter hoogte van de huisnummers 2-12 in Rijswijk, een tweetal mannen beroofd. 

De beide mannen hadden op het adres afgesproken voor de koop van een auto. Eenmaal ter plaatse sprongen er meerdere mannen uit de bosjes, stonden er een paar op de stoep en werden beide slachtoffers vervolgens in elkaar geslagen. Zij moesten alle spullen die ze bij zich hadden afgeven. Vervolgens werden ze allebei gefouilleerd en met een vuurwapen onder schot gehouden. Het is onbekend hoeveel belagers er waren maar in ieder geval had één iemand iets met camouflage aan, een ander een zwarte Northface jas en één iemand een wit trainingspak.

Getuigen gezocht

Heeft u of één van uw huisgenoten een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement? Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord? Of camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Anoniem melden

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie . Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).